Виправдовуючи свою назву, лунго майже втричі більше за обсягом, а час його приготування – до 1 хвилини, тоді як звичайний еспресо готується від 18 до 30 секунд. Інгридієнти: 7-9 г кави (або капсула) 60-110 мл води

Для цього вони збільшили обсяг води, що пропускається через «таблетку» меленої кави. Збільшився час протоки: з 25–28 секунд до хвилини. Власне, сама назва «лунго» (У перекладі з італійської «довгий») виникло через тривалість приготування свіжовинай напою.

Рецепти кави лунго

  1. Відміряти потрібну кількість меленої кави та утрамбувати її в ріжку кавоварки.
  2. Підігріти товстостінну чашку і встановити в лоток для збору крапель.
  3. Час приготування – 30 секунд.
  4. Завдяки тому, що помел великий, за 30 секунд через спресовану мелену каву проливається 50-60 мл води.

Aug 18, 2018