Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша впоперек, потім закладіть його зверху або по краях овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.

Отже, я підготувала курячі грудки, курячі стегна та спеції для маринаду. Курячі грудки розділяємо на велике і мале філе. Мале філе відкладаємо, а велике філе нарізаємо вздовж, пластами, якомога тонше (чим тонше буде нарізане куряче м'ясо, тим більше ми отримаємо засмажку скоринки і тим смачніше буде шаурма).

Для однієї шаурми потрібно 120 грамів м'яса. Ціна маринованого м'яса курки на рожні, що поставляється з птахофабрики, в середньому тримається на рівні 180 рублів за кілограм.