Свіжа зелень надає готовій локшині тонкого смаку і робить її корисною! Для цього досить дрібно нарізати кріп, кінзу, петрушку чи будь-яку іншу пряну траву. Також відмінно поєднується з дошираком обсмажена на вершковому або рослинному маслі зелена цибуля – виходить локшина по-азіатськи.

Додавши курку, креветки або шинки, ви збагатите блюдо повноцінним білком, а зелень та свіжі овочі додадуть йому свіжий смак та аромат. Локшину можна цікаво відтінити, якщо перемішати з нею варений жовток, зерна кукурудзи, зелений горошок, кунжут чи проростки.

Як зробити локшину швидкого приготування корисніше?

  1. Додати овочі. Локшина, щедро прикрашена шматочками моркви чи цибулі, миттєво збагачується корисними поживними речовинами, яких спочатку не було.
  2. Додати білок. …
  3. Відмовтеся від пакетика зі спеціями.

May 24, 2021