Свіжа зелень надає готовій локшині тонкого смаку і робить її корисною! Для цього досить дрібно нарізати кріп, кінзу, петрушку чи будь-яку іншу пряну траву. Також відмінно поєднується з дошираком обсмажена на вершковому або рослинному маслі зелена цибуля – виходить локшина по-азіатськи.
Додавши курку, креветки або шинки, ви збагатите блюдо повноцінним білком, а зелень та свіжі овочі додадуть йому свіжий смак та аромат. Локшину можна цікаво відтінити, якщо перемішати з нею варений жовток, зерна кукурудзи, зелений горошок, кунжут чи проростки.
Як зробити локшину швидкого приготування корисніше?
- Додати овочі. Локшина, щедро прикрашена шматочками моркви чи цибулі, миттєво збагачується корисними поживними речовинами, яких спочатку не було.
- Додати білок. …
- Відмовтеся від пакетика зі спеціями.
May 24, 2021