Сушитимемо при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легке у духовці ще приблизно 3 години. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрустким, а всередині трохи м'яким.

Поки що ви нарізаєте легке на шматочки, попередньо розігріваємо духовку. Ставимо режим конвекції (примусової вентиляції) та виставляємо температуру приблизно 100-120 градусів. Якщо у вашій духовці немає режиму конвекції, то просто розігріваєте духовку до 100-120 градусів. Відправляємо лист у духовку.

Обов'язково видаляйте піну, що утворюється на поверхні. Щоб легке не випливало під час відварювання, можна покласти в каструлю кришку меншого діаметру і злегка придавити її вантажем. Порізане на середні шматочки легке варитиметься приблизно годину, а ціле або половинки — від 1,5 до 2 годин.