За правилами корейського сервірування, кімчі тиге подається на стіл киплячою. Якщо трапезують двоє або більше – страву ставлять у центр столу. Найчастіше гострий суп з кімчі сервірується разом із рисом та овочевими закусками.
Юккедян подають на стіл гарячим, а до нього ставлять піалу з відвареним білим рисом і кімчі, або інші корейські панчхани, дослівно «гарнір». Суп гострий, але при цьому ароматний, ситний та смачний.
Тяй додають в супи, в соуси, в тушковані овочі, їдять зі свіжими овочами та зеленню, намазують на хліб, додають у корейські страви. Я дуже люблю тяй з тофу (тибі). Якщо Ви ще не пробували тяй, Спробуйте найпростіший спосіб, намажте його на хліб і спробуйте смак.