Є руками в ресторані етикет дозволяє тільки дичину (перепелів, рябчиків), реберця і крильця, але тільки в тому випадку, якщо на них одягнені спеціальні паперові ковпачки, щоб не забруднити пальці, або поруч стоїть миска з водою, або є паперові серветки. Весь інший птах можна їсти тільки з ножем і виделкою.

  • 1 ст. Кумін (зіра) мелений
  • 1 ст. Паприка
  • 1 ст. Часниковий порошок
  • 1 ст. Цибульний порошок
  • 1 ст. Порошок чилі
  • 1 ст. Коричневий цукор
  • 2 ст. Велика сіль
  • 1 ч. л. Кайенський перець

25 хвилин – м'ясо готове, соковите, повне соку, з кістки злазить непросто. 30 хвилин – м'ясо вже трохи суші, але ще соковите, легко відходить від кістки. 35 хвилин – м'ясо ще трохи суші, але прийнятно, деякі так люблять, і так часто готують у барах Спб.