Щоб вафлі не прилипали до вафельниці, добре розігрійте плитку протягом 5-10 хвилин перед готуванням. Змасти поверхню рослинною або оливковою олією і злегка присип борошном. Поступово розподіли тісто силіконовою лопаткою за формою.
Ми пропонуємо використовувати сковороду-гриль у новій якості – для приготування ніжних, м'яких віденських вафель. На сковороді-гриль вафлі виходять не такими товстими та пишними, як у електровафельниціАле за смаком їх абсолютно не відрізниш від класичного десерту – тісто виходить настільки ж легким і повітряним.
Щоб вафлі не відволожилися, відразу після готування розклади їх на паперову серветку і дай охолонути. Після скла стопкою, прокладай кожну вафлю з обох сторін пергаментним папером. Не прибирай вафлі у целофановий пакет і тим більше не клади їх із здобними виробами: вафлі перестануть хрумтіти і стануть м'якими.