Сковороду нагору дном поміщають у духовку і ставлять її на розігрів до 180-200 градусів, прожаривши її протягом 20 хвилин, витягують, остуджують. Потім охолоджений до природного посуд змащують маслом по всій поверхні і ставлять у розпечену духовку на 20-30 хвилин.
Якщо антипригарний шар не буде подряпаний, то ваш посуд не буде пригоряти. Якщо прилипає антипригарна Сковорода, спробуйте метод прожарювання із сіллю. Насипте сіль на дно посуду і прожаріть на повільному вогні 5 -10 хвилин. Після цього дайте її охолонути і викиньте сіль.
Сковороду з антипригарним покриттям також миють теплою водою. Важливо переконатися, що на поверхні посуду немає подряпин та сколів. Традиційного прожарювання вона вимагає, оскільки захисний шар нанесений ще за виробництві. Після миття її нагрівають максимум до 200 градусів і змащують зсередини олією.