Фрукти поставляються на російські заводи свіжими, і вже на місці їх сортують, чистять та ріжуть. Найкращі, стиглі ананаси нарізаються кільцями (шайбами). Ті, які м'яті і загалом гірші, — шматочками. Потім їх заливають сиропом і закочують у банки, скляні або жерстяні.

У складі консервованого ананасу, як правило, входить ананас, вода, цукор. У своєму складі консервований ананас містить висока кількість вітаміну А, вітаміни групи В, вітамін С та РР, кальцію та заліза.

Відмовитись від ананасів стоїть за підвищеної кислотності шлунка. Справа в тому, що даний фрукт має у своєму складі органічні кислоти, які сприяють подразненню слизової оболонки. У зв'язку з цим, при загостренні даного стану, ананаси протипоказано, повідомляє ferra.ru.

Консервовані ананаси містять багато корисних мінеральних речовин та вітамінів, необхідних для нормального функціонування організму. І при такому різноманітті корисних речовин консервовані ананаси низькокалорійні.