Після знекровлення тіла птахів перекидають у ванну з гарячою водою, щоб усунути пір'я, а потім направляють на лінію оброблення. М'ясо відрізають, обробляють і знімають із кісток. Будь-які частини, від яких можна отримати прибуток, вирізаються, у тому числі ніжки, а потім м'ясо, призначене для нагетсів, подрібнюється.

Опис продукту Класичні курячі нагетси – це найніжніші шматочки курячого м'яса у золотистій паніровці.

У склад курячих класичних нагетсів Мираторг входить: м'ясо птиці, сухарі панірувальні, вода, олія рослинна, борошно пшеничне, сіль, борошно кукурудзяне, крохмаль, екстракт дріжджів, глютен, загусник (Е412), білок соєвий, оцет яблучний, антиокислювач (Е316), екстракт білого

На сковороду з температурою +150 ° С закладають напівфабрикати, не розморожуючи, обсмажують з двох сторін до золотистої скоринки і на повільному вогні доводять до повної готовності протягом 5-10 хвилин, або готують у фритюрі протягом 2-5 хвилин. Подають зі свіжою зеленню та соусами.