Технологія виробництва сухариків не відрізняється складністю і складається з кількох основних етапів: різання хліба, обсмажування його в жаровочній шафі або печі протягом 10-15 хвилин, додавання спецій та інших добавок, витримка з охолодженням та розфасовка готової продукції.

Хліб ріжуть скибочками та на залізних листках сушать у печі. Отримані сухарі називаються грінками. Панірувальні сухарі (сухарне борошно) готуються із звичайного пшеничного хліба, який сушать, а потім розмелюють у сухарну крупку певного розміру.

Для приготовлення сухариків і грінок «Фішка» використовується технологія обсмажування у фритюрі – у 100% соняшниковій олії. Кожен тонкий шматочок стає не тільки золотистим і хрустким, але смачним та поживним. Технологія запатентована.

Здобні сухарі – Крихкі сухарні вироби низької вологості з приємним смаком і ароматом, що виробляються з пшеничного борошна з додаванням цукру, жиру та іншої додаткової сировини. Здобні сухарі одержують шляхом різання на скибці та наступного сушіння спеціального здобного хліба – сухарних плит різних розмірів та форми.