М'ясо вийде м'якшеякщо змастити його гірчицею і дати постояти 1,5–2 години. Можна використовувати сухий порошок чи готовий соус. Після витримування залишки маринаду потрібно просто видалити паперовим рушником. Гірчицю можна додати в процесі смаження або приготування гуляшу.

Як це виправити? Якщо ви смажили м'ясо і воно вийшло жорстким, спробуйте протушкувати його у соусі. Приготуйте його із червоного сухого вина або винного оцту. Залийте м'ясо рідиною і дайте йому згасити.

Як приготувати м'ясо м'яким та соковитим?

  1. Вибирайте відповідне м'ясо Найпростіший спосіб приготувати м'ясо м'яким та соковитим – взяти той висівок, який сам по собі є достатньо м'яким. …
  2. Під дією солі білки денатуруються так само, як і під впливом кислоти. …
  3. Дайте м'ясу відпочити

May 21, 2018