Перед випіканням чиабатту необхідно розморозити протягом 30-40 хвилин і потім відправити в розігріту до 190-210 ° С пекти на 10-12 хвилин. За цей час заморожений напівфабрикат встигає перетворитися на м'який, запашний хліб із хрусткою скоринкою.

Такий продукт залишається свіжим цілодобово. Але є можливість продовжити цей період свіжості, для цього варто заморозити чіабатту. Коли вона охолоне після приготування, її рекомендують перекласти в пакет, щільно загорнути, після чого вже покласти в морозилку.

Розморожують хлібзалишивши його при кімнатній температурі на 3–4 години прямо в упаковці. Щоб з'явилася хрумка скоринка, розморожувати хліб можна в духовці за температури 175 градусів. Можна розморозити скибочки хліба у мікрохвильовій печі, в тостері або грилі.

  1. А потім правильно його розморозити! …
  2. Відмінним варіантом розморожування хліба є використання духовки:🔸 розігріваємо духовку до 200 гр, 🔸 кладемо заморожений хліб на 5 хвилин з парою; 🔸 залишаємо до повного розморожування при кімнатній температурі.⠀