Ікра тобіко повністю готова до споживання і потребує лише попереднього розморожування при кімнатній температурі. Ікру летючої риби не рекомендується заморожувати повторно, тому перед початком приготування суші необхідно відокремити потрібну кількість ікрине розморожуючи всю упаковку.

Цей продукт стоїть зберігати у морозильній камері у загальній ємності. У міру того, як вам знадобиться ікра, відрізайте шматочками і розморожуйте. Решту відправляйте в морозилку. Для суші може використовуватись ікра масаго або тобіко, ікра капелана або летючої риби, свіжа чи підсолена.

Ікра масаго – це ікра риби капелана, яку у нас також прийнято називати мойвою. А от тобіко – це загальна назва ікри більш ніж 80 видів риби, які відносяться до сімейства леткої риби. Друге відмінність – Розмір.