Розморозьте його за кімнатної температури протягом 30 хвилин або в холодильнику протягом 1 години. Десерт готовий до вживання та в замороженому вигляді.Feb 14, 2022

Розморожувати 1-2 години при температурі +2/+5 градусів до повного розморожування. Також тортики можна розморожувати порційно (решту зберігати в морозильній камері), якщо не плануєте з'їсти весь десерт Одночасно, – час розморожування в цьому випадку складе 40-60 хвилин при кімнатній температурі.

Цілий торт розморожувати протягом 4 годин, порційний торт протягом 3 годин. Після розморожування зберігати продукцію у холодильнику. Термін придатності тортів після розморожування 120 годин.

Переважний спосіб розморожування: 6-10 годин при температурі +5…+10 градусів. Не рекомендується розморожувати у мікрохвильовій печі! Заморожений препарат зберігається 12 міс.