Необхідно взяти вагу з ваг і обчислити його відсоток, потім відняти отримане значення від загальної ваги. Ось так легко і просто можна вирахувати відсоток глазурі в замороженій рибі, рибних продуктах, морепродуктах за допомогою нашого програмного забезпечення SimplePacking!Apr 10, 2020
—Товщина ШАРУ (рекомендована). Нормальна товщина шару глазурі на черепці до випалу – 0,3-0,5 мм.
Риба, рибне філе та морепродукти дуже делікатні, і для збереження своєї свіжості та високої якості, на поверхню заморожених морепродуктів додається захисний шар води. Цей шар льоду називається «глазур».
Корисні поради при виборі замороженої риби та морепродуктів: — За законом кількість води (глазурі) не повинно перевищувати 5% від ваги рибиТому товстий шар льоду – не наш варіант. – Глазур повинна бути крижаної, акуратної, чистої та прозорої.