У каструлі з товстим дном доведіть воду або молоко до кипіння. Якщо готуєте кашу на їх суміші, спочатку закип'ятіть воду: молоко знадобиться пізніше. Всипте в рідину приправи та кукурудзяну крупу та перемішайте. Варіть на слабкому вогні близько 40 хвилин|мінути|, постійно помішуючи.

15 хвилин 1В киплячу підсолену воду всипати помішуючи крупу і варити на слабкому вогні 10-15 хвилин.

1Промити кукурудзяну крупу під проточною водою, поки вода не стане прозорою. У каструлю влити воду та всипати крупу. Довести до кипіння. 2Коли вода почне кипіти, знизити вогонь і варити кашу 30 хвилин, постійно помішуючи, щоб крупа не пригоріла.