Як варити вівсянку у каструлі Нагрійте воду чи молоко. Коли рідина почне закипати, додайте пластівці чи крупу, підсолоджувач та дрібку солі. Помішуючи, доведіть кашу до кипіння і зменшіть вогонь. Варіть кашу до готовності, не забуваючи помішувати.16 Aug 2017

Доведіть воду до кипіння, зменшіть вогонь і варіть кашу на середньому або невеликому вогні, не допускаючи бурхливого кипіння. Іноді знімайте пінку, яка утворюється при варінні каші. Додайте сіль до смаку. Варіть кашу з вівсяної крупи 40-60 хвилин, постійно помішуючи та не накриваючи кришкою.

Вівсянка на воді Довести воду до кипіння, закинути пластівці та акуратно помішувати віночком. Таким чином маса швидше перемішуватиметься до однорідної ідеальної консистенції. У процесі приготування додати сіль чи цукор до смаку.

Вилийте воду в каструлю, додайте вівсянку та сіль. Доведіть до кипіння та варіть три хвилини. Потім зніміть з вогню, розлийте по промитим і просушеним банкам і закрийте герметично кришками. Коли охолоне, приберіть у холодильник.