200 г хлібопекарських дріжджів розведіть у 1 л теплої води та дайте настоятися кілька годин. Потім розбавте отриманий склад 10 л води та рівномірно полийте розсаду; Візьміть 100-грамовий брикет свіжих дріжджів та розведіть його в 10 л теплої води. Дайте настоятися добу, а потім полийте розсаду.

Додавання цукру допомагає дріжджам швидше почати працювати. Щоб приготувати добрива за цим рецептом, потрібно розвести 10 г сухих. дріжджів у 10 л теплої води та додати 30-40 г цукру. Отриманий розчин наполягають на сонці 2-3 години, потім розводять водою пропорції 1 до 5 і поливають рослини.

Дріжджі кришатися в теплу воду, не вище 40 градусів, а потім до них додають трохи цукру із загальної кількості інгредієнтів, які потрібні для тесту. Можна також додати 1-2 столові ложки борошна, також із загальної кількості, але це необов'язково.

Сухі активні або миттєві розлучаються так: на 1 г дріжджів береться 5 г теплої води (35 ° С), продукт заливається водою та залишається на 15 хвилин для активізації. Швидкодіючі не вимагають попереднього замочування. Їх потрібно змішати з борошном і додати|добавляти| в тісто. Такі дріжджі найкраще підходять для тесту на піцу.