Листовий желатин є дуже тонкими пластинами, приблизно по 2.5-5 грам. Замочувати листовий желатин необхідно у дуже великій кількості холодної води. Желатин сам убере необхідну кількість води. Час замочування буде приблизно таким самим, як і у порошкового желатину – 5-15 хв.Oct 30, 2021

Желатин попередньо потрібно замочити у холодній воді. Причому, чим вона холодніша, тим менша ймовірність, що почнеться руйнація протеїну в желатин, і ви втратите частину його сили. Найбезпечніше використовувати крижану воду або воду з кубиками льоду. Листовий желатин замочується у будь-якій кількості води.

Листовий желатин. Замочується в будь-якій кількості холодної води (10-15 ° С). Пластини беруть стільки водискільки їм потрібно.

Желатин для солодощів Солодкі ласощі найкраще приготувати за наступним рецептом: у пропорції 1:5 замочити желатин у холодній рідині приблизно на півгодини. Після цього набряклий желатин Необхідно обережно розпустити на водяній бані, помішуючи його до остаточного розчинення. Доводити до кипіння суміш не можна.