Щоб використати тісто після зберігання в холодильнику і приготування з нього випічки, дістаньте його з пакета/ємності для зберігання, помістіть в миску або на лист і прикрийте рушником/плівкою від завітрювання. Воно має залишатися в теплі для відновлення бродіння приблизно годину.

Дріжджове тісто не піднімається, що робити?

  1. Потрібно налити в каструлю окріп і вкрити рушником. На неї поставити посуд із тестом і обернути рушником. …
  2. Спробуйте включити духовку на 40-50 градусів. …
  3. Можна укутати ємність рушником і поставити на плиту біля увімкненої конфорки.

Змастіть тісто жиром, накрийте харчовою плівкою та поставте в тепло. Якщо у кімнаті, де тістоне надто тепло, налийте воду в каструлю і поставте на плиту. На каструлю поставте миску з|із| тестом – таким чином тісто набагато швидше подвоїться обсягом.