Кип'ятіння у відварі часникового лушпиння або яєчної шкаралупи

  1. Очистіть часник від лушпиння. Помістіть її у металеву ємність, заповнивши на 1/3.
  2. Додати воду і поставити на плиту.
  3. Коли рідина закипить, опустіть мельхіорові предмети у каструлю.
  4. Кип'ятіть на слабкому вогні, доки з приладів не зникне чорнота.

Apr 1, 2021

На один літр води кладемо подрібнену шкаралупу двох яєць. Доводимо до закипання, ненадовго опускаємо туди мельхіор, промиваємо, витираємо. Прибравши мельхіор після обіду зі столу, щоразу споліскуйте його в содовому розчині – на один літр води приблизно 50 г соди. Висушіть і приберіть у стіл або в шафу.

У киплячу воду опустіть мельхіорові столові прилади і кип'ятіть кілька хвилин.Важливо!

  1. мийте їх у слабкому розчині мильної води;
  2. не використовуйте миючі та миючі засоби, що містять хлор;
  3. невеликі плями чи забруднення протирайте тканиною, змоченою у теплому оцті, спирті чи горілці, та був промивайте проточної водою;