Якщо потрібно дуже швидко (наприклад, чекаєте гостей), то можна замочити в окропі на 1-2 години. Вийняти спаржу не віджимаючи, нарізати на пластики по 3-5 см під кутом, додати червоний перець, сіль, цукор та оцет. Все до смаку. Тепер її можна додавати в будь-який салат або використовувати як окрему страву.5 Aug 2018
Викладіть суху фучжу 200 г у глибоку ємність і залийте чистою холодною водою. Притисніть зверху тарілкою або іншим вантажем, щоб продукт був повністю у воді. Залишіть спаржу приблизно на 12 годин за кімнатної температури, періодично змінюючи воду. Вам може знадобитися менше часу.
Процес приготування Викласти соєву спаржу у глибоку ємність, залити окропом! Окріп повинен повністю покрити спаржу. Залишити до повного остигання води (на 1-2 години). Потім відкинути спаржу на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Як приготувати
- Крок 1. Спаржу промити в холодній воді! Дати зайвій воді стекти.
- Крок 2. Нагріти сковороду (на середньому вогні) додати олію, спаржу (смажити частинами, щоб прожарилися всі), сіль і перець! Смажити хвилини 5-7, періодично перевертаючи їх.
- Крок 3 Спаржа готова! Приємного апетиту 😋
29 червня 2022