Для розморожування покладіть птаха у велику миску і поставте її в самий низ холодильника, щоб нічого не капало на інші продукти. У холодній воді. Якщо вам потрібен швидший спосіб розморожування, використовувати воду. Просто запечатайте курку у герметичний пакет і зануріть її в холодну воду.Feb 22, 2022
Помістіть тушку курки у пластиковий посуд для мікрохвильової печі, увімкніть електроприлад та розморожуйте м'ясо приблизно 2 хвилини. Дайте їй постояти 1 хвилину, потім переконайтеся, що птах розморозився. Важливо під час розморожування у мікрохвильовій печі не тримати курку всередині надто довго.
Заморожену курку краще попередньо розморозити. Так м'ясо звариться рівномірніше та швидше. Якщо часу на розморожування немає, закладайте заморожене м'ясо тільки в холодну воду. Час варіння після закипання води доведеться збільшити на 10-20 хвилин, залежно від розмірів курки.
Як розморозити тушку курки правильно?
- 1 спосіб – на нижній полиці холодильника за температури не вище 4,5 градусів. Час розморожування – від 20 до 30 годин. …
- 3 спосіб – при кімнатній температурі. …
- 1 спосіб – в мікрохвильовій печі на режимі "розморожування". …
- 2 спосіб – у духовці при температурі 160-165 градусів.
Jul 18, 2018