У духовці: Викладіть гриби на деко і помістіть у розігріту до 70-80 ° С духовку на три-п'ять годин. Необхідно увімкнути режим конвекції або відкрити дверцята. Мабуть, це найпростіший спосіб сушіння. Потрібно лише викласти підготовлені гриби на піддони, виставити температуру ~40–50°C.

Як сушити гриби у духовці Надішліть решітку в духовку, попередньо розігріту до 50 °C. Дверцята повинні бути постійно відкриті на 10–15 см. Через 1,5–2 години збільште температуру до 75 °C. Залишіть гриби ще на 2 години, потім зменште інтенсивність нагріву до 55 °C і знову зачекайте 2 години.

10:00 Сушіння грибів займає приблизно від 6 до 10 годин залежно від виду грибів, нарізки та налаштувань дегідратора.