Якщо ви використовуєте міксер, тривалість збивання повинна бути не більше 5-7 хвилин, щоб уникнути перетворення продукту на олію. Спочатку необхідно збити сметану протягом 2 хв, щоб вона злегка збільшилася в об'ємі та стала густішою. Потім поступово всипайте цукор і збивайте доти, доки зникнуть крупинки..Aug 23, 2018

сметана краще зб'ється, якщо до неї додати трохи лимонного соку; – краще збивати сметану з цукровою пудрою або дрібнокристалічним цукром.

Відповідаючи на запитання, чим загуснути сметанний крем в домашніх умовах, можу сказати, що для цього підходить кілька продуктів: желатин, спеціальний згущувач сметани, крохмаль, борошно, масло, сир, вершки. Всі ці компоненти допоможуть зробити крем густим, пишним та смачним.

Щоб загуснути сметанний крем можна використовувати додаткові інгредієнти. Одні з найдоступніших і найпростіших варіантів – борошно або крохмаль. Введіть у крем трохи борошна та акуратно, не більше однієї-двох хвилин збивайте міксером. Крохмаль не потрібно попередньо розбавляти водою — відразу додайте його в основу.