Оптимальна кількість білка в їжі – це допомагає у процесі схуднення, спалюючи жирову тканину. Почуття насичення: куряча грудка у поєднанні з овочами надає почуття ситості на тривалий час. У курячому м'ясі набагато менше жирів, ніж у інших видах м'яса.

Монодієта на курячій грудці Денний раціон на монодієті обмежується вживанням 700 г відвареної або приготовленої на пару курячої грудки. Добове меню має бути поділено на 5-6 порцій. З напоїв дозволено воду та зелений чай.

Безумовно, курка – Відмінний помічник у схудненні і входить до складу безлічі дієт. Але йдеться про відварену або запечену курячу грудку без шкіри. При такому приготуванні м'ясо справді дієтичне, а якщо ще додати до раціону більше овочів, то схуднення не змусить на себе чекати.