Смажити курку необхідно невеликими порціями. Це дозволить уникнути неправильної обсмажування, а також прилипання. Деякі кулінари злегка розгойдують посуд, щоб прискорити процес, а також рухають шматочки щипцями або лопаткою, щоб не дозволити продукту прилипнути.

Скільки варити курячі стегенця Цілі стегенця потрібно готувати приблизно 40 хв. Стегна на кістки і зі шкірою варяться близько 40 хвилин, а гомілки – приблизно 30 хвилин. Філе – на 10-15 хвилин менше.

Це досить легко зробити на зовнішній і внутрішній вигляд м'яса.

  1. Поторкайте курку Готове м'ясо буде м'якуватим, але пружним: при натисканні пальцем воно має пружинити, тобто відновлювати форму.
  2. "Зважте" курку Робити це буквально не потрібно. …
  3. Розріжте курку Розріжте м'ясо в товстому місці або поруч із кісткою.

Apr 26, 2020