0:081:28Suggested clip 61 secondsЯК ПОЖАРИТИ РИБУ ЩОБ НЕ ПРИЛИПАЛА ДО СКОВОРОДІ І …YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Маринувати та смажити у такий спосіб можна будь-який вид червоної риби сімейства лососевих: сьомгу, форель, нерку, горбушу, чавичу або кету. Тому що лосось – сам по собі досить жирний сорт червоної риби, Імовірність пересушування та пригорання практично на нулі. Лосось після обсмажування вийде соковитим та ніжним.
Розігріти сковороду, налити олію. Шматки риби обваляти в паніровці та викласти у гарячу олію. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки, після чого перевернути заготовку та зменшити вогонь. Зворотний бік також довести до золотистого кольору.