Готуємо рибні палички Напівфабрикати смажать по 2,5 – 3 хвилини з кожного боку на середньому вогні, не розморожуючи. У фритюрниці для смаження рибних паличок знадобиться приблизно 3 хвилини. У духовці їх можна запекти при 200 °С, 15-20 хвилин.

Смажити їх швидко, всього 10 хвилин на гарячій сковороді з маслом. Прекрасний варіант за кумедну ціну. У всіх трапляються випадки, коли потрібно швидко приготувати обід.

20 хвилин Скільки смажити котлети на сковороді «Курині та рибні котлети смажаться в середньому 20 хвилин, а яловичі та свинячі (тобто з червоного м'яса) – 25-30. При цьому для соковитості котлети повинні ще й пропаритись: їх треба заколерувати з двох сторін, а потім накрити кришкою і дати постояти хвилин 7.