Форель на грилі – Винятково смачний спосіб приготувати стейк риби над вугіллям або на сковорідці.гриль прямо на кухні …. Факти про рецепт
Вихід: | 2 Порції |
---|---|
Калорійність: | – |
Підготовка: | 1 година 15 хв |
Приготування: | 15 хвилин |
Готується за: | 1 година 30 хв |
Запікаємо стейки форелі на середній полиці за температури 200 градусів 12-14 хвилин. Ну максимум 15 хвилин, інакше риба просто пересохне. Подаємо ароматну та смачну запечену червону рибу відразу після приготування (дайте хвилини 3-4 їй прийти до тями після духовки).
Форель смажте до напівготовності близько 1-2 хвилин (залежно від розміру шматочків) форелі). Потім додайте до форелі чебрець і шматочки лимона і продовжуйте смажити до готовності риби. Перед подачею на стіл приберіть із страви гілочки чебрецю і посипте рибу зеленню. Смажена форель з лимоном та чебрецем готова!