Духовку розігріти до 180 градусів. Обсмажити горіхи протягом 8-10 хвилин, періодично помішуючи. Готові горіхи остудити і викласти на паперовий рушник.Aug 31, 2020

Нагріти духовку до 45 ° і поставити в неї горіхи на 3:00. Дверцята духової шафи повинні бути злегка відкриті для доступу свіжого повітря. Через 3 години температуру підвищити до 70°С та тримати горіхи в духовці ще близько півгодини. Дістати горіхи з духовки і залишити на повітрі до повного остигання.

Мигдаль (або будь-які інші горіхи) промити, замочити в холодній воді на 1 годину (для кеш'ю виняток – на 30 хвилин, інакше горіхи стануть надто м'якими). дати обсохнути, потім готувати в дегідратор при 50 * 1 годину. Знизити температуру до 40*С та сушити ще близько 10 години. Висушеним горіхам дати охолонути прямо в сушарці.

розігріти духовку до 50 ° С; розкласти очищені горіхи на лист; поставити його в духовку, не зачиняючи дверцят; сушити горіхи 20-40 хвилин, періодично їх помішуючи.