Простий спосіб уникнути пригорання молочної каші. Це дуже просто. Перш ніж налити в каструлю молоко, я наливаю в неї води, шаром у сантиметр, ставлю на вогонь, доводжу до кипіння, а потім уже вливаю молоко в киплячу воду і варю кашу звичайним порядком.. Каструльки відмиваються без праці.5 Nov 2017

Щоб каша не пригоралаВибирайте каструлю з товстим дном. І каструля не має бути теплою. Перш ніж вливати молоко, промийте її під струменем холодної води. Поки готується манна каша, Її потрібно часто помішувати.

Молоко перешкоджає повноцінному засвоєнню вітамінів та мінералів в організмі, на відміну від води, яка, навпаки, допомагає корисним речовинам засвоюватися краще. Якщо дуже хочеться молока, краще додати його в кінці, коли каша вже буде готова (при варінні з молока випаровуються корисні речовини).

Крупу потрібно засипати в киплячу, трохи підсолену воду і варити на слабкому вогні до готовності. Готову розсипчасту кашу необхідно відкинути на друшляк і обов'язково промити гарячою водою. Перед варінням крупи завжди потрібно просівати, перебирати та добре промивати.