Як приготувати "Мідії варені заморожені" Посоліть воду і приправте спеціями за смаком. Зменшіть газ на мінімум і опускайте потроху мідії у воду. Варіть 3-5 хвилин залежно від розміру. Відразу ж виймайте з води та викладайте на блюдо.Feb 14, 2019

  1. Заморожені мідії розморозити. Цибулю та часник очистити і дрібно нарізати. чебрець промити.
  2. У каструлю викласти мідії, цибуля, часник, гілочки чебрецю. Додати 200 мл води та вино, довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин.
  3. Нерозкриті мідії викинути. Лимон нарізати на скибочки. …
  4. Перед подачею викласти на мідії лимон та петрушку.

Dec 16, 2020

Заморожені мідії без раковин готуйте відразу після того, як дістанете з морозилки. Мідії у раковинах можна, можливо відтанути. Для цього перекладіть їх із морозилки в холодильник за кілька годин до варіння. Після цього обов'язково промийте.

Варенозаморожені мідії без стулок будуть готові через 2-3 хвилини. Вареноморожені мідії у стулках приготуються за 3 – 4 хвилини. Свіжі мідії у стулках варяться або тушкуються в середньому 5 хвилин. Свіжоморожені молюски без стулок готуються від 5 до 7 хвилин.