ПРИГОТУВАННЯ ПАСТИ Доведіть до кипіння 4-5.5 літрів води і додайте сіль до смаку. Опустіть пасту в воду, що кипить, і повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 10 хвилин, періодично помішуючи та не накриваючи кришкою.

Чи потрібно промивати пасту після варіння? Промивати пасту не слід, тому що при цьому вона втрачає крохмаль, який утримує соус на поверхні макаронних виробів.

ПРИГОТУВАННЯ ПАСТИ

  1. Доведіть до кипіння 4-5.5 літрів води та додайте сіль за смаком.
  2. Опустіть пасту в воду, що кипить, і повільно перемішайте.
  3. Доведіть пасту до кипіння. …
  4. Зніміть пасту з вогню та злийте воду.
  5. Паста Barilla не потребує промивання.
  6. Подавайте гарячу пасту, приправивши улюбленим соусом Barilla.

Спочатку потрібно посолити воду, але не раніше, ніж вона закипить, а потім засипати пасту. Сіль можна додавати на смак або у співвідношенні 7-10 г на 1 літр води. Дотримуйтесь час готування. Чим тонші макаронні вироби, тим швидше вони готуються.