Як швидко зварити рисову кашу Для ранкової каші Ідеально підійде круглий рис, який ви обов'язково повинні промити під холодною водою. Засипавши рис у киплячу каструлю, варіть не більше 10 хвилин, періодично помішуючи та перевіряючи кашу.

Зазвичай на 1 склянку рису беруть 3-4 склянки рідини. На відміну від звичайного відвареного рису, каша виходить в'язкою. Якщо хочете рідку консистенцію – таку часто роблять на молоці, – беріть 5-6 склянок рідини.

1 склянка січки та 3 склянки води. Закип'ятити воду, всипати січку і на повільному вогні, періодично помішуючи, варити 15 хвилин|мінути|. Під кінець посолити. Зелень редиски добре промиваємо і дрібно рубаємо.