Після замочування гриби (як для супу, так для смаження та гасіння) варити потрібно 1,5 – 2 години, щоб вони стали м'якими та смачними. Готовність грибів легко визначити, піднявши каструлю за обидві ручки: якщо гриби опустилися вниз, на дно вони готові.

Перед смаженням відварювати їх не потрібно. Готові гриби повинні опуститися на дно каструлі, а бульйон стати прозорим.

Щоб розуміти, скільки часу варити білі гриби, важливо враховувати їхнє подальше застосування.Скільки варити білі гриби до готовності

ПризначенняСкільки варити
Заморожування15-20 хвилин
Жарка чи запікання15-20 хвилин
Засолювання10-15 хвилин
Для супу30-40 хвилин

•Sep 14, 2022