Киньте субпродукт у киплячу воду. Спеції, наприклад горошини чорного перцю та лавровий лист, додайте відразу, а соліть за 5 хвилин до готовності. Варіть на повільному чи середньому вогні: так буде смачніше. Невеликі шматочки приготуються за 10 хвилин, більші за 15.Mar 12, 2019

На відміну від яловичої та свинячої, курячу печінку перед готуванням замочувати не обов'язково – вона і так виходить дуже ніжною та м'якою.

Під час приготування печінки перевіряйте її готовність натисканням пальця на м'якоть печінки. Вона не має бути твердою. Печінка повинна трохи проминатися всередину, але бути трохи щільніше, ніж у сирому вигляді. Обов'язково спробуйте перед смаженням натиснути пальцем на печінку, щоб відчути, яка вона.

10 хвилин Час смаження курячої печінки на сковороді в середньому становить 8-10 хвилин. Порівняно з іншими частинами курки – зовсім небагато часу. Для приготування слід взяти охолоджену курячу печінку. Попередньо вимочувати продукт не потрібно, ретельно промити проточною водою.