Види тарілок для сервірування

  • Обідня (їдальня) тарілка Плоский посуд, що застосовується для сервірування тарілками будь-якого столу. Діаметр виробу зазвичай становить 25-32 см.
  • Бульйонниця Глибока чаша з об'ємом від 300 мл. …
  • Тарілка для пасти Виріб великого діаметру (від 26 до 32 см) має посередині заглиблення.

May 22, 2020

Предмети для сервірування столи: тарілки, миски, миски, страви, салатниці, чашки, кухлі, піали, склянки, чарки, келихи, чарки, блюдця, менажниці Вироби для приготування їжі: каструлі, сковороди, сотейники, шумівки; Посудини для зберігання їжі.

Для прийому гостей стіл до сніданку найкраще накрити урочистою білою скатертиною. Її стерильно білий вигляд розбавляють за рахунок додавання декору в пастельних відтінках. Будь-який текстиль має гармонійно поєднуватися з посудом. При святковому сніданку з кришталевим посудом скатертина можна вибрати ажурну.