Для будинку краще підбирати слайсери із пластмасовим корпусом. Причому не слід боятися за якість його збирання. Жоден виробник не працюватиме собі на шкоду. До того ж приладом Ви зможете користуватися лише кілька разів на день, так що для будинку цілком підійде модель із пластмасовим корпусом.

Моделі з ножами 195-275мм рекомендується використовувати у закладах, де продукт не вищий за 130-206мм відповідно. А моделі слайсерів з ножами від 275мм до 350мм застосовуються у відділах гастрономії при магазинах, супермаркетах, на підприємствах харчової промисловості, де продукт може бути вищим за 206мм.

Слайсери для нарізки, купити професійний слайсер для нарізки ковбаси та сиру для кафе та ресторанів – 168 товарів від 1987 руб.

Слайсер або скибка, електроніж, гастрономічна машина (slicer) – це пристрій для нарізки гастрономічних товарів (м'ясних і ковбасних виробів, овочів, сиру, хлібобулочних товарів) з певною товщиною (від 1 до 16 мм). Слайсери забезпечують швидке та точне нарізування продуктів.