Спосіб 1
- Відріжте голову разом із грудними плавцями.
- Розріжте ножем або кухонними ножицями черевце. Випатрайте рибу. …
- Зробіть надріз уздовж спинки: від голови до хвоста. …
- Обережно зніміть шкіру, починаючи з голови. …
- Пальцями проведіть уздовж хребта, намагаючись відокремити його. …
- Видаліть дрібні, що залишилися. кістки пінцетом.
Mar 6, 2017
Проводимо пальцем вздовж хребта та акуратно відокремлюємо філе від хребта. Також відокремлюємо хребет від іншої половинки філе. Все, хребет з усіма великими кістками ми вилучили. І тепер за допомогою звичайного пінцета, видаляємо решту дрібні кісточки, ви легко зможете відчути кісточки, провівши по філе пальцем.
Заведіть ніж під реберні кістки. Притисніть рибу другою рукою, а ніж притисніть до кісток знизу. Зріжте кістки разом із темною плівкою. Підчепіть ножем край шкіри і, акуратно потягнувши в інший бік, зніміть її.