Як варити яловичу печінка На плиті закип'ятіть воду в каструлі і додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку та варіть її на повільному або середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин.
Вводити печінку у прикорм Вашого маленького гурмана потрібно поступово та обережно. Нехай він скуштує не більше 0,5-1 чайної ложечки нової страви під час годування. Зверніть увагу на самопочуття малюка, – за будь-яких ознак алергії краще виключити цей продукт з його прикорму.
М'ясний прикорм вводиться в меню малюка з 6 міс., при цьому печінку можна давати дітям із 7-8 місячного віку. Краще вибирати спеціальні дитячі консерви Вони проходять суворий контроль якості, готують їх із курячої чи яловичої печінки.