слиз – поверхня шматка покрита тонким шаром слизу, вона липка та неприємна; запах – різкий, дуже впізнаваний, причому запах зіпсованої курки неможливо замаскувати при готуванні; колір – будь-які сірі плями, потемнілі краї та інша безперечна ознака зіпсованого м'яса.

Як зрозуміти, що м'ясо зіпсувалося?

  1. Запах Найшвидший спосіб дізнатися, чи свіже ваше м'ясо – понюхати його. …
  2. Текстура Крім неприємного запаху, зіпсоване м'ясо може бути липким або слизьким на дотик. …
  3. Колір Гниле м'ясо також змінює колір.

Sep 24, 2021

Свіжа свинина практично не пахнеможе бути легкий запах крові. У яловичини буде молочний запах, який тим сильніший, ніж молодша тварина. Баранина може мати специфічний запах, який з'являється, якщо тварин різних статей утримувати разом.

Вживання в їжу несвіжого або зіпсованого м'яса може не лише спричинити розлад роботи травної системи, а й стати джерелом смертельного отруєння», – йдеться у повідомленні.