Найпростіший спосіб – дублення у відварі з кори верби. Шкірку протирають з боку мездри дублячим відваром 5-6 разів із проміжками в 1-2 години – поки вона не перестане вбирати відвар. Після цього шкірку висушують та натирають дрібною сіллю по 2 рази на день протягом 2-3 днів. Перед натиранням шкірку змочують водою.

Пропорції: на 3 літри води розчинити 30 г оцтової есенції та 0,5 кг солі. Для шкір овець і кіз потрібно 20-30 л розчину, нутрії та кролики 3-5 л, основна вимога- шкіри повинні плавати вільно. Під час пікелювання шкіри ставати тягучими та еластичними.

Так само ціна може змінюватись від кількості купованих шкурок. Ціна шкірки кролика у нас від 250 рублів.

З кролячого хутра виготовляють красиві речі – коміри, шапки, манто та ін. І сьогодні, кроляче хутро не вважається за класом хутра, отриманого з диких тварин, а це відсутність акцизу на хутро та лояльність захисників тварин.