Бутанський червоний рис – Різновид середньозернового японського рису. Зазнає часткового шліфування, через що частина червоної оболонки залишається на зернах. У вареному вигляді набуває темно-рожевого кольору. Відрізняється яскравим ароматом та пікантним смаком.

Час варіння червоного рису Рубін – 30 хвилин після закипання. Варіть Мал на повільному вогні та намагайтеся не допускати сильного кипіння води. Це також позначається на фінальному вигляді готового продукту. Якщо ви варили рис у великій кількості води, відкиньте крупу на друшляк і промийте прохолодною кип'яченою водою.

Мал не піддається шліфування, тому в нього практично повністю зберігається червоно-бура оболонка, що містить найцінніші речовини. Страви зі злаку легко готуються, мають трохи хлібний, горіховий аромат і приємний смак. вітаміни гр.