Готову бейку складіть навпіл і запрасуйте. При цьому одна сторона повинна трохи виступати по відношенню до іншої приблизно на 1-2 мм. Вкладіть оброблений зріз виробу косу бійку таким чином, щоб більш вузька сторона бейки виявилася з лицьового боку виробу. Примітайте або сколіть портновськими шпильками.

Коса бейка – один із найкращих способів красиво та акуратно обточити край зрізу, вирізу, горловини, пройми, задекорувати кишені. З її допомогою можна обробляти кутові, напівкруглі, прямі та фігурні ділянки виробів.

Довжина косої бейки дорівнює довжині краю, що обробляється, плюс 3 см. Коса бейка може бути пошита з кількох частин, які з'єднують навскіс, під кутом 45 градусів. Намагайтеся розташувати місця з'єднання в максимально непомітних місцях.