Можна використовувати при приготуванні холодних страв, салатів, соусів, каш та супів. Є цінним джерелом кальцію та має антиоксидантні властивості. Можна використовувати в косметології та медицині. Кунжутне масло використовується в кулінарії, медицині, а також в косметології.Jul 24, 2020

Подають його до каш і риби, до м'яса та оладок. Також добре використовувати кунжутну олію як одні з елементів маринаду для риби чи стейку на грилі. Щоб посилити аромат і смак такого продукту, його можна поєднувати з кунжутними зернами, а щоб розбавити – доповнити арахісовим. олією.

Не рекомендується використовувати кунжутну олію людям, схильних до тромбофлебіту, тромбоутворення та варикозу. Обов'язкове протипоказання – індивідуальна нестерпність. А також підвищена згортання крові.

Ми рекомендуємо приймати його тричі на день під час їжі, по 1-2 чайні ложки. Кунжутну олію має приємний аромат і особливий горіховий смак, а тому стане чудовою заправкою для овочевих салатів і холодних страв.