Приймають внутрішньо по 1/2 склянки 2-3 рази на добу за 30 хв до їди. Курс лікування 20-30 днів. Перед застосуванням відвар рекомендується збовтувати.

Як приготувати

  1. Крок 1. Глід помити, викласти у термос.
  2. Крок 2. Закип'ятити воду та залити ягоди, додати цукор.
  3. Крок 3. Залишити настоюватись на 3-4 години. Можна, можливо пити як у розведеному так і не розведеному вигляді.

Oct 6, 2019

У південно-східній частині Сполучених Штатів плодів глоду роблять джем, начинку для пирога та сироп. Ягоди глоду можна зброджувати, отримуючи домашнє вино або запашний оцет для заправки салатів. Також можна використовувати біологічно активні добавки, що містять глід.