Найшвидший і найпростіший спосіб вживання дерези є сухі ягоди, попередньо вимивши їх у теплій воді. Дієтологи рекомендують замочувати годжі на ніч, а вранці випивати настій, що утворився., в який екстрагувалися більшість цінних вітамінів і мікроелементів плодів.

Добову дозу плодів годжі необхідно заварити 0,5 л води. Для цього чудово підійде термос або невеликий чайник. Напій необхідно наполягати не менше півгодини, після чого вживати усередину по 1/2 склянки приблизно 2-3 десь у день. Не забудьте з'їсти ягоди після зціджування напою.

Фахівці рекомендують вживати червоні ягоди годжі в ранковий час і обмежити прийом перед сном, щоб уникнути можливої ​​безсоння. Можна їсти в сухому вигляді.

Приготування чаю з ягід годжі

  1. Промити ягоди і покласти у заварник чи термос. Пропорція: 1 столова ложка плодів на 250мл води.
  2. У чайник влити воду, нагріту до 80-90°С. Окріп використовувати не можна, він руйнує окремі мікроелементи.
  3. Наполягати напій до хвилини після цього можна пити.