Відклеюємо плівку та приклеюємо цукрові картинки на мастику. Вирізаємо вже остаточні фігурки та відразу ж опрацьовуємо форму топерівпоки мастика ще не засохла. Вставляємо шпажку в топер трохи вище за середину. При цьому контролюємо рухи шпажки рукою, але не натискаємо нею на готову форму з картинкою.

Топпери краще монтувати в торт безпосередньо перед подачею. Тому що, тортЯк правило, потрібно зберігати в холодильнику, а прянику, покритому глазур'ю, там буде не дуже комфортно.

До задньої частини топпера кріпиться паличка, щоб можна було легко закріпити топер на торті! Поверхня топера посипається блискітками. ВАЖЛИВО: При перевезенні блискіток може трохи обсипатися. Перед застосуванням рекомендується струснути топерщоб обсипався весь залишок блискітка на поверхні топера!